Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 301

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2018 tot heden
61
83
Sedan
Vanaf 11.2012 tot heden
53
72
Sedan
Vanaf 12.2014 tot heden
60
82
Sedan
Vanaf 05.2018 tot heden
75
102
Sedan
Vanaf 04.2014 tot heden
73
99
Sedan
Vanaf 11.2012 tot heden
68
92
Sedan
Vanaf 07.2014 tot heden
85
116
Sedan
Vanaf 11.2012 tot 10.2017
85
115
Sedan

ABS sensoren PEUGEOT 301

ABS-sensor op uw PEUGEOT 301 uitlezen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.