FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 304 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 304 Cabriolet

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 304 Cabriolet uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.