FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 304 Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 304 Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 304 Coupé uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.