FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 305 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 305 I

Zelf monteren ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMINIISUZUOLDSMOBILE.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 305 I uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.