Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 306 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2000 tot 04.2002
72
98
Cabriolet
Vanaf 04.1996 tot 10.2000
65
89
Cabriolet
Vanaf 03.1994 tot 04.2002
74
101
Cabriolet
Vanaf 05.1997 tot 04.1999
74
101
Cabriolet

ABS sensoren PEUGEOT 306 Cabriolet

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 306 Cabriolet komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERSSANGYONGCHEVROLETVOLVO. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.