Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 308 Hatchback/Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2017 tot 06.2021
96
131
Hatchback/Van
Vanaf 03.2015 tot 06.2021
88
120
Hatchback/Van
Vanaf 03.2015 tot 06.2021
85
116
Hatchback/Van

ABS sensoren PEUGEOT 308 Hatchback/Van

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 308 Hatchback/Van uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

De werking van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.