Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 308 SW I Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2008 tot 12.2011
66
90
Bestelwagen/Bus
Vanaf 01.2008 tot 12.2012
80
109
Bestelwagen/Bus
Vanaf 01.2008 tot 12.2011
100
136
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren PEUGEOT 308 SW I Bestelwagen/Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 308 SW I Bestelwagen/Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINMASERATIRENAULT. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE, Pagid, ABS, Brembo, Zimmermann, Bosch, Textar en Lucas

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.