Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 308 SW II Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren PEUGEOT 308 SW II Bestelwagen/Bus

ABS-sensor op uw PEUGEOT 308 SW II Bestelwagen/Bus uitlezen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODACITROENLAND ROVERMITSUBISHI. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

De werking van een ABS-sensor

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.