FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 404

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 404

ABS-sensor op uw PEUGEOT 404 uitlezen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATJEEPASTON MARTIN. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.