FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 404 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 404 Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 404 Cabriolet past.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.