FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 405 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 405 II

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIACHRYSLERFERRARIDACIAAUDITOYOTA. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 405 II uitlezen

Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash en overboeking Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.