FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 405 II Break

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 405 II Break

De werking van een ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 405 II Break uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.