Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 407 Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2005 tot heden
100
136
Coupé
Vanaf 06.2009 tot heden
120
163
Coupé
Vanaf 10.2005 tot heden
120
163
Coupé
Vanaf 10.2005 tot heden
150
204
Coupé
Vanaf 06.2009 tot heden
177
241
Coupé
Vanaf 10.2005 tot heden
155
211
Coupé

ABS sensoren PEUGEOT 407 Coupé

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 407 Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEBEDFORDFORDDSSMART.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.