Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 407 SW Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2004 tot 12.2010
80
109
Bestelwagen/Bus
Vanaf 06.2009 tot 12.2010
103
140
Bestelwagen/Bus
Vanaf 06.2009 tot 12.2010
120
163
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren PEUGEOT 407 SW Bestelwagen/Bus

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 407 SW Bestelwagen/Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.