Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 505

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 505

ABS-sensor op uw PEUGEOT 505 uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZBMWINFINITI. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.