Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 508 SW Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2013 tot 12.2018
84
114
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2013 tot 12.2018
103
140
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2013 tot 12.2018
120
163
Bestelwagen/Bus
Vanaf 11.2011 tot heden
150
204
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren PEUGEOT 508 SW Bestelwagen/Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERBEDFORDFERRARIASTON MARTINIVECOKIA. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 508 SW Bestelwagen/Bus. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren, ABS, Lucas, Jurid, Textar, Pagid, ATE, Brembo, Bendix en Bosch Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.