FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 604

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 604

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 604 past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMAZDAVW VOLKSWAGENNISSAN. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.