Facebook

ABS sensoren PEUGEOT BIPPER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2010 tot heden
55
75
Hatchback/limousine
Vanaf 12.2015 tot heden
59
80
Hatchback/limousine
Vanaf 02.2008 tot heden
54
73
Hatchback/limousine
Vanaf 02.2008 tot heden
50
68
Hatchback/limousine

ABS sensoren PEUGEOT BIPPER

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKICHEVROLETLADAAUDI. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensor op uw PEUGEOT BIPPER uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.