Facebook

ABS sensoren PEUGEOT BIPPER Tepee

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2008 tot heden
54
73
MPV

ABS sensoren PEUGEOT BIPPER Tepee

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTVOLVOSMARTKIASSANGYONG. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Zelf monteren ABS-sensor

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensor op uw PEUGEOT BIPPER Tepee uitlezen

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.