Facebook

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2002 tot heden
81
110
Bestelwagen
Vanaf 12.2001 tot 06.2006
81
110
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
62
84
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
74
101
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
94
128
Bestelwagen
Vanaf 04.2004 tot heden
107
146
Bestelwagen
Vanaf 09.2005 tot 09.2009
93
126
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
94
128
Bestelwagen

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen past. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.