Facebook

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus

De werking van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Zelf monteren ABS-sensor

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEVW VOLKSWAGENSMARTDAIHATSU. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.