Facebook

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2002 tot heden
62
84
Open laadbak/ Chassis
04.2002 tot heden
74
101
Open laadbak/ Chassis
04.2002 tot heden
94
128
Open laadbak/ Chassis
04.2004 tot heden
107
146
Open laadbak/ Chassis
04.2002 tot heden
94
128
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.