Facebook

ABS sensoren PEUGEOT EXPERT Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2007 tot heden
103
140
Bestelwagen
Vanaf 01.2007 tot heden
100
136
Bestelwagen
Vanaf 09.2009 tot heden
120
163
Bestelwagen

ABS sensoren PEUGEOT EXPERT Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENASTON MARTINCITROENDODGEMITSUBISHIPEUGEOT.

ABS-sensor op uw PEUGEOT EXPERT Bestelwagen uitlezen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.