FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT ION

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT ION

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

De werking van een ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensor op uw PEUGEOT ION uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIADSIVECOSUZUKI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.