Facebook

ABS sensoren PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.