Facebook

ABS sensoren PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis uitlezen

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

De werking van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.