Facebook

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2009 tot heden
55
75
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 03.2013 tot heden
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 01.2009 tot heden
66
90
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw PEUGEOT PARTNER Open laadbak/ Chassis uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.