Facebook

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2000 tot 05.2008
80
109
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 02.2006 tot 07.2008
55
75
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 03.1997 tot 08.2000
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 01.1999 tot 07.2008
51
69
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 11.2002 tot 07.2008
66
90
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT PARTNER Open laadbak/ Chassis past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

De werking van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.