Facebook

ABS sensoren PEUGEOT RCZ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2010 tot 12.2015
115
156
Coupé
Vanaf 06.2010 tot 12.2015
147
200
Coupé
Vanaf 03.2011 tot 12.2015
110
150
Coupé
Vanaf 06.2013 tot 12.2015
199
270
Coupé
Vanaf 03.2010 tot 12.2015
120
163
Coupé

ABS sensoren PEUGEOT RCZ

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMASERATISMARTALFA ROMEOAUDI. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

ABS-sensor op uw PEUGEOT RCZ uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 31518
41,01
100,02
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.