FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren PLYMOUTH

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensor op uw PLYMOUTH uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.