Facebook

ABS sensoren PONTIAC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren PONTIAC

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de PONTIAC dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.