Facebook

ABS sensoren PORSCHE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model PORSCHE

ABS sensoren PORSCHE

ABS-sensor op uw PORSCHE uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEBUICKCITROENGMCPORSCHE. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30146
24,10
65,14
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30145
19,54
52,81
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30145
19,54
52,81
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.