Facebook

ABS sensoren PORSCHE 911

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 911

ABS-sensor op uw PORSCHE 911 uitlezen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke PORSCHE heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

De werking van een ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd