FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PORSCHE 911

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 911

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

ABS-sensor op uw PORSCHE 911 uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETBMWOLDSMOBILE. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.