FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PORSCHE 911

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 911

Zelf monteren ABS-sensor

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS-sensor op uw PORSCHE 911 uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.