FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIROVERVW VOLKSWAGENSAABLADA.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de PORSCHE 911 Cabriolet dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw PORSCHE uitlezen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.