FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet

ABS-sensor op uw PORSCHE 911 Cabriolet uitlezen

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIJAGUARDAEWOO.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.