Facebook

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE 911 Cabriolet. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw PORSCHE uitlezen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.