Facebook

ABS sensoren PORSCHE 911 Targa

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2001 tot 08.2005
235
320
Targa

ABS sensoren PORSCHE 911 Targa

Zelf monteren ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE 911 Targa. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.