Facebook

ABS sensoren PORSCHE 918 Spyder

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren PORSCHE 918 Spyder

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE 918 Spyder, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS-sensor op uw PORSCHE uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTMGDACIARENAULT. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.