Facebook

ABS sensoren PORSCHE 968

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PORSCHE 968

ABS-sensor op uw PORSCHE 968 uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARLAMBORGHINIBMW. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zelf monteren ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.