Facebook

ABS sensoren PORSCHE BOXSTER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1996 tot 08.1999
150
204
Cabriolet
Vanaf 08.1999 tot 07.2002
162
220
Cabriolet
Vanaf 06.1999 tot 12.2002
155
211
Cabriolet
Vanaf 08.1999 tot 07.2002
185
252
Cabriolet

ABS sensoren PORSCHE BOXSTER

ABS-sensor op uw PORSCHE BOXSTER uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Elke PORSCHE heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Zelf monteren ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.