Facebook

ABS sensoren PORSCHE CAYENNE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren PORSCHE CAYENNE

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERAUDICITROEN. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensor op uw PORSCHE CAYENNE uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

De werking van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.