FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren RENAULT 16

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 16

De werking van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensor op uw RENAULT 16 uitlezen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.