FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren RENAULT 18 Variable

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 18 Variable

De werking van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw RENAULT 18 Variable uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.