Facebook

ABS sensoren RENAULT 19 II Chamade

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 19 II Chamade

Zelf monteren ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

De werking van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT 19 II Chamade komen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.