Facebook

ABS sensoren RENAULT 20

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 20

ABS-sensor op uw RENAULT 20 uitlezen

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Textar, Rofren, ABS en Jurid Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Zelf monteren ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILETESLADAEWOOLDV. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.