FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren RENAULT 25

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 25

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 25 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIASTON MARTINLANCIAFIATCHRYSLER. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.