FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren RENAULT 30

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 30

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 30.

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.