FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren RENAULT 5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren RENAULT 5

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 5 past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensor op uw RENAULT uitlezen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.